Ατλέτικο Μαδρίτης: Δίκαιος ο αποκλεισμός σύμφωνα με τον Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Τσέλσι και στις δυο αναμετρήσεις, τονίζοντας πως η αγγλική ομάδα πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Τσέλσι και στις δυο αναμετρήσεις, τονίζοντας πως η αγγλική ομάδα πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον αποκλεισμό της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσαρέσκεια του Λουίς Σουάρες, όταν έγινε αλλαγή.

Αρχικά, ο Σιμεόνε δήλωσε: “Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, η Τσέλσι ήταν ανώτερη και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να τους πιέσουμε ψηλά, αλλά καταφέραμε να κλέψουμε ελάχιστες φορές την μπάλα. Ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των “ροχιμπλάνκος” δήλωσε για τη δυσαρέσκεια του Σουαρές: “Είναι φυσιολογικό ο ποδοσφαιριστής να θέλει να συνεχίσει να παίζει. Καταλάβαμε πως έχουμε και άλλες επιλογές για να βοηθήσουμε την επίθεσή μας και γι’ αυτό το έκανα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.