Η Σεβίλλη «κλειδώνει» την τέταρτη θέση στη La Liga

Nίκησε 1-0 την Ρεάλ Μπέτις- Νίκες για Γρανάδα και Βιγιαρεάλ.

Το γκολ του Γιουσέφ Εν Εσίρι (27’) αποδείχτηκε αρκετό για την Σεβίλλη να νικήσει την Ρεάλ Μπέτις στην 27η αγωνιστική της La Liga.

Οι Σεβιγιάνοι  επέβαλλαν τον ρυθμό τους στα πρώτα είκοσι λεπτά των ημιχρόνων, ενώ  η Μπέτις περιορίστηκε στην τακτική των αντεπιθέσεων και παρά το γεγονός ότι ήταν πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, στις φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Σεβίλλη νιώθει ασφάλεια στην 4η θέση της βαθμολογίας, με την 16η νίκη και έχει προβάδισμα έξι βαθμών από την Ρεάλ Σοσιεδαδ, ενώ αντίθετα η Μπέτις έμεινε στην έκτη θέση και υπολείπεται τριών βαθμών από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

EΪΜΠΑΡ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-3

Η Βιγιαρεάλ είχε «ξεχάσει» την «γεύση» της νίκης από τις 8 Ιανουαρίου (4-0 εκτός έδρας την Θέλτα), στην La Liga, αλλά επικράτησε στην έδρα της Εϊμπαρ (1-3) και βρίσκεται στην 7η θέση (40β.), έχοντας βάσιμες πιθανότητες ευρωπαϊκής εξόδου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μόι Γόμεθ, έφτασαν στο 0-2 με τον Μπάκα, ενώ η Εϊμπάρ, μείωσε με το γκολ του Σέρτζι Ενρίκ (56’) και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πεδράθα στο 87’.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1-0

Το γκολ του Χέρμαν Σάντσεθ στο 51’ έκρινε την νίκη της Γρανάδα, κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδαδ και χωρίς να αποδοθεί ποδοσφαιρική…δικαιοσύνη, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλάσιο ποσοστό κατοχής μπάλας (32%-68%), αλλά ήταν… «φλυάροι» στην κυκλοφορία της μπάλας και αναποτελεσματικοί.

Η Σοσιεδάδ παραμένει στην 5η θέση (45β.) του ισπανικού πρωταθλήματος και σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου (οι 4 ομάδες στο Champions League, η 5η και η 6η ομάδα στο Europa), ενώ η νικήτρια Γρανάδα είναι στην 8η θέση (36β.) και διατηρείται στην «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους «8» του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.