Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Δεν ”τελείωσε” το πρωτάθλημα (hls)

Η Ατλέτικο κόλλησε στα προάστια της Μαδρίτης και δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρεάλ παίζοντας για 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Η Ατλέτικο κόλλησε στα προάστια της Μαδρίτης και δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρεάλ παίζοντας για 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Η Ατλέτικο παραμένει στη κορυφή με 63 βαθμούς, ακολουθεί η Ρεάλ με 57 και η Μπαρτσελόνα με ματς λιγότερο είναι στη 3η θέση με 56.

Η Χετάφε έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 70ο λεπτό, καθώς ο Νιόμ μάρκαρε αντικανονικά τον Λόντι και αφού ο διαιτητής είδε σε επανάληψη μόνος του τη φάση αποφάσισε να τον αποβάλει.

Η Ατλέτικο με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε παίζοντας μονότερμα τη Χετάφε στο τελευταίο 20λεπτό αλλά δεν κατάφερε να βρει το ποθητό γκολ που θα την έβαζε 8 βαθμούς πάνω από τη συμπολίτισσα Ρεάλ. Ο Γάλλος Μουσά Ντεμπελέ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ο Σουάρες σημάδεψε το δοκάρι.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αντιμετωπίζει τη Τσέλσι (17/3) στη ρεβάνς του 0-1 στη Μαδρίτη, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί στην έδρα της την Αλαβές (21/3). Η Χετάφε τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η του πίνακα Αλαβές, την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται στα προάστια της Μαδρίτης την Έλτσε (21/3).

Χετάφε: Σόρια, Νιόμ, Ολιβέιρα, Τσάκλα, Ντακονάμ, Κουκουρέγια, Αλενιά, Μαξίμοβιτς, Αραμπάρι, Ουνάλ (90′ Τιμόρ), Ερνάντεζ (65′ Σουάρες)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Τρίπιερ, Ερμόσο (64′ Λεμάρ), Κόκε, Σαούλ (46′ Φέλιξ), Γιορέντε, Καράσκο (64′ Λόντι), Κορέα (64′ Ντεμπελέ), Σουάρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.