Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-2: Διπλό και βλέπει κορυφή! (vid)

Η Μπαρτσελόνα με γκολ των Ντεμπελέ και Μέσι επικράτησε 2-0 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία πανηγυρίζοντας νίκη ουσίας και ψυχολογίας!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Σεβίλλης στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν με γκολ των Ντεμπελέ (29′) και Μέσι (85′) και προσπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 53 βαθμούς έναντι 52 της βασίλισσας (αγωνίζεται τη Δευτέρα με την πέμπτη της βαθμολογίας Ρεάλ Σοσιεδάδ). Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα, καθώς μοίρασε ασίστ στον Ουσμάνε Ντεμπελέ στο ημίωρο για το τρίτο γκολ του 23χρονου Γάλλου στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έφτασε στη νίκη παρά την πίεση της Σεβίλλης με γκολ του Μέσι στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός πέτυχε το 19ο γκολ του στο πρωτάθλημα, κλειδώνοντας το αποτέλεσμα για τους “μπλαουγκράνα”.

Τα νέα δεν ήταν μόνο καλά για την Μπάρτσα, λόγω των τραυματισμών των Πέδρι και Αραούχο. Μάλιστα ο Αραούχο αναγκάστηκε να περάσει εκτός ματς στο 71′, λίγα λεπτά αφότου αντικατέστησε τον Ζεράρ Πικέ στο 67′, με πρόβλημα στον αστράγαλο, λίγες μέρες μετά την αποθεραπεία του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.