Μπαρτσελόνα-Κάντιθ 1-1: Στο χειρότερο… φεγγάρι, πρωτάθλημα «γιοκ» (HL)

Η Μπαρτσελόνα έχασε αναρίθμητες ευκαιρίες να καθαρίσει την αναμέτρηση απέναντι στην Κάντιθ και στο τέλος το... πλήρωσε. Με πέναλτι και τα δύο τέρματα του αγώνα με το δεύτερο να είναι ουσιαστικά «ταφόπλακα» στα όνειρα των μπλαουγκράνα για το πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το «δωράκι» της χθες αλλά η Μπαρτσελόνα δεν ήταν άξια να το εκμεταλλευτεί. Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Λεβάντε αλλά η ομάδα του Κούμαν δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Κάντιθ.

Μετά την διαφαινόμενη απώλεια της Ευρώπης (Champions League) μετά το μεσοβδόμαδο 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Κάντιθ βρήκε πρόσφορο έδαφος για να την πετάξει εκτός μάχης τίτλου.

Στο πρώτο ημίωρο το γήπεδο έγειρε και το 1-0 ήρθε τελικά μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέσι (πέρασε τον Ρονάλντο στα εύστοχα πέναλτι στην La Liga), όμως κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι καθάρισαν και έκαναν μέγα λάθος.

Στην επανάληψη οι Ντεμπελέ, Γκριζμάν και Μέσι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς αλλά το 2-0 δεν έγινε ποτέ και η Κάντιθ που καιροφυλακτούσε άδραξε την ευκαιρία να βυθίσει ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια τους Καταλανούς.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η χαλαρή εικόνα στην επανάληψη, όπου οι Καταλανοί έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς με τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μέσι να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό, ο Λενγκλέ πήγε σαν ερασιτέχνης πάνω στην μπάλα σε μία ακίνδυνη σέντρα, «κλάδεψε» τον αντίπαλο του και ο Αλέις Φερνάντεθ από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-1!

Μία τροπή ανέλπιστη, ένα σκορ ουτοπικό που δείχνει τα τεράστια προβλήματα σταθερότητας και απόδοσης που έχει η Μπαρτσελόνα φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.