Μπέτις-Χετάφε 1-0: Έκανε «άλμα» Ευρώπης (HL)

Η Μπέτις τελικά κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Χετάφε (στο 85' με το δεύτερο πέναλτι) και να πανηγυρίσει νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για την Ευρώπη.

Η Ρεάλ Μπέτις κέρδισε με 1-0 την Χετάφε στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, έφτασε τους 36 βαθμούς και υπερτερεί στην ισοβαθμία της 6ης θέσης της Primera Division της Βιγιαρεάλ (έχει ένα ματς λιγότερο πάντως).

Η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Νταβίντ Σόρια. Στο 76ο λεπτό ο Σοφιάν Τσάκλα έκανε ένα άσχημο τάκλιν, η Μπέτις κέρδισε πέναλτι αλλά ο Σέρχιο Κανάλες το εκτέλεσε άσχημα και ο Σόρια το έβγαλε.

Στο 84′ ο Τσάκλα υπέπεσε σε νέα παράβαση μέσα στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του και αυτή την φορά ο Μπόρχα Ιγκλέσιας δεν λάθεψε, στέλνοντας το πέναλτι στην πάνω αριστερή γωνία του Σόρια.

Στο 94ο λεπτό ο Καρβάλιο είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους, αποβλήθηκε και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με την Καντίθ (28/02).

Κάπως έτσι η Μπέτις γλύτωσε το στραβοπάτημα, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για Ευρώπη, και παράλληλα βύθισε ακόμη περισσότερο την Χετάφε.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μπορντάλας Χιμένεθ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 6 ματς (1 ισοπαλία μόνο) και απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη (24 βαθμούς ενώ η 18η Βαγιαδολίδ έχει 21 βαθμούς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.