Ρονάλντο: Πλησιάζει η στιγμή που θα γίνει Νο1

O Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2021, σκοράροντας δύο φορές κατά τη διάρκεια της νίκης της Γιουβέντους με σκορ 4-1 επί της Ουντινέζε.

Ο Πορτογάλος σταρ, έγραψε ιστορία με τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή, καθώς ξεπέρασε το απίστευτο ρεκόρ του Πελέ με 757 γκολ. Τώρα ο άσος της Γιουβέντους, μετράει 758 τέρματα κατά τη διάρκεια της απίστευτης καριέρας του και βρίσκεται δεύτερος στη λίστα όλων τα ν εποχών.
Κάποιοι αριθμοί αμφισβητούνται, αλλά σύμφωνα με πολλές πηγές, ο Ρονάλντο απέχει μόλις ένα γκολ από το απόλυτο ρεκόρ του Τσέχου, Γιόζεφ Μπίτσαν. Αλλά ποιοι είναι οι πέντε κορυφαίοι σκόρερ όλων των εποχών;

 5. ΡΟΜΑΡΙΟ-734 ΓΚΟΛ
Οι αριθμοί του Ρομάριο αμφισβητούνται έντονα, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι σημείωσε περισσότερα από 1.000 γκολ. Αλλά, επισήμως, έφτασε στα 734 φορώντας τη φανέλα των PSV, Μπαρτσελόνα και Φλαμένγκο. Σημείωσε επίσης 55 τέρματα σε 70 ματς με την Εθνική Βραζιλίας.

4. ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ-742 ΓΚΟΛ
Ο Μέσι πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ του Πελέ σχετικά με τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ένας ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα μόνο μίας ομάδας. Σε ηλικία 33 χρόνων ο Αργεντινός άσος, έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να γίνει ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών.

3. ΠΕΛΕ-757 ΓΚΟΛ
Ήταν… δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες για τον Πελέ με τον Μέσι να σπάει το ρεκόρ του με τα περισσότερα γκολ για ένα κλαμπ και τον Ρονάλντο να τον προσπερνά στη λίστα των επίσημων γκολ που έχουν σημειωθεί. Ο Πέλε σκόραρε 643 φορές με τη Σάντος και πρόσθεσε πολλά ακόμη με τη φανέλα των New York Cosmos προς το τέλος της καριέρας του. Ο Πέλε σημείωσε επίσης 77 τέρματα σε 92 αγώνες με την Εθνική του ομάδα.

2. ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ-758 ΓΚΟΛ
Είναι πια θέμα λίγου χρόνου πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνει το Νο1. Μπορεί να μεγαλώνει, αλλά δεν σταματάει να «φορτώνει» γκολ τις αντίπαλες εστίες. 

1. ΓΙΟΖΕΦ ΜΠΙΤΣΑΝ-759 ΓΚΟΛ
Ο «Θεός» του σκοραρίσματος, αλλά λογικά για λίγες ημέρες ακόμη. Ο Μπίτσαν έπαιξε στην περίοδο μεταξύ 1931-1955 και υποτίθεται ότι πέτυχε 759 γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα περισσότερα τα πέτυχε με τη Σλάβια Πράγας, 529 σε 275 αγώνες! Με ένα τέτοιο ρεκόρ μοιάζει απίστευτο ότι ο Ρονάλντο και λογικά λίγο αργότερα ο Μέσι, θα τον ξεπεράσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.