Οι επιφυλάξεις του Σετιέν για την επανεκκίνηση στη Liga

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν είναι σίγουρος για το αν μπορεί να προβλεφθεί το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες σε δράση στην Ισπανία

“Τόσο στην Ισπανία, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σκεφτόμαστε ως ημερομηνία επιστροφής την 29η Μαΐου ή, εναλλακτικά, την 6η Ιουνίου”, είχε πει ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας. 

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν πάντως διατηρεί επιφυλάξεις και ακόμη δεν δηλώνει σίγουρος ότι μπορεί να προβλεφθεί η έναρξη.

Είπε: “Ο καθένας θέλει να είναι έτοιμος όταν αρχίσει η σεζόν αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αν οι Αρχές της Υγείας δεν εγγυηθούν ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Διάβασα το πρωτόκολο και νομίζω ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο”. 

Η Μπαρτσελόνα είναι στο +2 από τη Ρεάλ. Ο Σετιέν λέει: ”Η κατάσταση είναι αυτή που είναι, δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι είναι ok να μας δώσουν τον τίτλο του Πρωταθλήματος, δεν θα νιώσω σαν Πρωταθλητής ακόμη κι αν έχουμε τώρα μεγαλύτερο προβάδισμα (σ.σ.: εννοεί από τη Ρεάλ) από όταν ήρθα που ήματαν ισόβαθμοι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης