Το VAR έσωσε την Μπαρτσελόνα (video)

Το πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετέτρεψε σε γκολ ο Μέσι στο 81' και οι Καταλανοί πήραν την εντός έδρας νίκη με 1-0 και το τρίποντο-ανάσα στη μάχη της κορυφής

Σοβαρές δυσκολίες συνάντησε η Μπαρτσελόνα σήμερα (7/3) στο Καμπ Νου απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς δεν μπορούσε να βρει το δρόμο στα αντίπαλα δίχτυα επί 80 και πλέον λεπτά στο παιχνίδι. Τελικώς, σε μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση για την άμυνα των φιλοξενούμενων, το χέρι που έκανε ο Λε Νορμάν μέσα στην περιοχή σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα μετά από σέντρα του Βιντάλ έδωσε την ευκαιρία στον Μέσι να σκοράρει από την άσπρη βούλα, να γράψει το 1-0, που ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης, και μαζί το τρίποντο-ανάσα στη μάχη της κορυφής στην ισπανική Primera Division.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι, κάτι, όμως, που δεν διέφυγε από το VAR. Το παιχνίδι γύρισε πίσω και οι Καταλανοί πέτυχαν στο 81ο ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Μέσι ήταν ουσιαστικά η μοναδική απειλή για τη Ρεάλ (με καλές στιγμές στο 30’, 40’ και 60’), αλλά δεν βρήκε δίχτυα στις καλές φάσεις που έκανε. Ο Ρεμίρο είχε απάντηση στη βολίδα του Ράκιτιτς (65’), αλλά και σε κοντινή κεφαλιά του Πικέ (65’).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.