Σέρχιο Ράμος: Δάκρυσε στο επίσημο «αντίο» στη Ρεάλ

«Αργά ή γρήγορα θα ξαναγυρίσω», είπε ο θρυλικός Ισπανός αμυντικός στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Ο Σέρχιο Ράμος είπε «αντίο» οριστικά στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 671 ματς, 101 γκολ και 22 τίτλους συνολικά.

Οι «μπλάνκος», τον αποχαιρέτησαν όπως του άξιζε με μία συνέντευξη Τύπου παρόντος του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ και της οικογένειας του παίκτη. Ο Ράμος πόζαρε με τα τρόπαια που κατέκτησε στο «Μπερναμπέου» και συγκίνησε με τα λόγια του αποχαιρετισμού.

«Μία μοναδική περίοδος στη ζωή μου κλείνει. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με όσα έζησα εδώ. Θέλω να συνεχίσω να δείχνω το υψηλότερο επίπεδό μου και να προσθέσω μερικούς τίτλους στο παλμαρέ μου. Σας ευχαριστώ και σας λέω ότι θα τα ξαναπούμε γιατί αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω. 

Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου με μεγάλωσαν και έχω μία υπέροχη οικογένεια. Τους ευχαριστώ γιατί ήταν πάντα δίπλα μου. Ευχαριστώ το κλαμπ, τον πρόεδρο, για όλη του την αγάπη, τους προπονητές, τους υπαλλήλους του συλλόγου. Βλέπω τα πρόσωπά σας και είναι δύσκολο να μην συγκινηθώ. Ευχαριστώ τον κόσμο, όλα τα χρόνια με βοηθούσε να ‘’πετάξω’’. Θα ήθελα να πω αντίο σε ένα γεμάτο ‘’Μπερναμπέου’’, αλλά θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου. Η ώρα έφτασε, μία από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Κανείς δεν είναι ποτέ έτοιμος να αποχαιρετήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε πριν ξεσπάσει σε δάκρυα!

Ο Πέρεθ από την πλευρά του αποχαιρέτησε τον αρχηγό με θερμά λόγια:

«Πέρα από τους αριθμούς, θα είσαι πάντα ένας από τους πιο αγαπημένους μας αρχηγούς. Σε ευχαριστούμε γιατί μεγάλωσες τον θρύλο του συλλόγου. Δεν είναι μία εύκολη μέρα, γιατί πάντα ήσουν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα. Να ξέρεις ότι εδώ θα είναι για πάντα το σπίτι σου. Ένας θρύλος όπως εσύ θα είναι πάντα πρέσβης της Ρεάλ Μαδρίτης. Οπουδήποτε στον κόσμο θα είσαι ο άνθρωπος της ‘’La Decima’’ (σ.σ.: του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών της Ρεάλ το 2014 με το γκολ ισοφάρισης του Ράμος στις καθυστερήσεις του τελικού με την Ατλέτικο). Οι 22 τίτλοι σε βάζουν μαζί με τον Μαρσέλο μόνο πίσω από τον Χέντο από πλευράς τίτλων στη Μαδρίτη. Είμαι υπερήφανος για σένα, κέρδισες τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα της παρουσίασής του. Ήταν μόνο 18 ετών και είχε μία απίστευτη επιθυμία να κατακτήσει τον κόσμο. Ξέραμε ότι κάναμε μία μεταγραφή που θα σημάδευε μία εποχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.