Λαπόρτα: «Δε σκέφτομαι το ”όχι” του Μέσι»

Ο Τζοάν Λαπόρτα δηλώνει αισιόδοξος για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς για την επέκταση του συμβολαίου του και ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι αν και δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα, αισιοδοξεί ότι θα τον πείσει να παραμείνει.

«Θα ήθελα να πω ότι έχει τελειώσει, αλλά δεν είναι έτσι. Οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά, αλλά δεν έχουν κλείσει. Η ιδέα είναι αυτό να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα είναι καλύτερο γι’ αυτόν αλλά και για μας γιατί αν κλείσει αυτό το θέμα τότε θα κλείσουν γρηγορότερα και τα υπόλοιοπα. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί θέλει να μείνει. Κάνουμε τα πάντα για να του προσφέρουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Πήραμε τον Αγουέρο που του υπενθυμίζει κάθε μέρα στο Κόπα Αμέρικα ότι πρέπει να μείνει για να παίξουν μαζί», είπε ο Λαπόρτα και πρόσθεσε:

«Δεν σκέφτομαι καν το ”όχι”. Είμαι αισιόδοξος, κάνουμε ό, τι μπορούμε, δεν είναι εύκολο. Είναι ακόμα ο καλύτερος στον κόσμο και τον θέλουν ομάδες με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες. Ανταγωνιζόμαστε ομάδες – κράτη που μπορούν να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις. Δεν είναι δίκαιο, δεν είναι αρκετό να κάνεις μία πρόταση και να συμφωνήσεις, πολλά πράγματα πρέπει να ταιριάξουν μεταξύ τους. Δε βάζουμε χρονοδιάγραμμα για την απάντησή του, θα ήθελα να γίνει στις 24/6 που είναι τα γενέθλιά του ή στις 29 που είναι τα δικά μου. Θα ήταν ένα ωραίο δώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης