La Liga: Στην Ελλάδα η…Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η κορυφαία Σχολή Τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, Athens Goalkeepers Academy, φέρνει στη χώρα μας την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του ''10ου Summer Camp by AGA 2021'', καθώς επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της AGA, Δημήτρης Σταματάκης, και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κούρο Γκαλάν.

Ο κ. Γκαλάν, με βάση τη μεθοδολογία της Ατλέτικο, θα εκπαιδεύει καθημερινά μέσω σεμιναρίων και προπονήσεων τους προπονητές και τους τερματοφύλακες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Camp. Παράλληλα, θα αξιολογήσει τους συμμετέχοντες τερματοφύλακες, προκειμένου όσοι επιλεχθούν να ταξιδέψουν μετέπειτα στην Ισπανία για περαιτέρω αξιολόγηση στο προπονητικό κέντρο των ”ροχιμπλάνκος”.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς διαδικασία από την οποία είχε περάσει και ο Δημήτρης Σταματάκης τον Ιούνιο του 2018, στο 7ο Summer Camp by AGA, για να ταξιδέψει στη συνέχεια (Μάιος 2019) στη Μαδρίτη για περαιτέρω αξιολόγηση μαζί με άλλους 19 τερματοφύλακες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ατλέτικο να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του πριν από λίγες εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασικός προπονητής τερματοφυλάκων που είχε αξιολογήσει τον Σταματάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο της ισπανικής ομάδας ήταν ο Κούρο Γκαλάν.

Η παρουσία της πρωταθλήτριας Ισπανίας στην Ελλάδα για λογαριασμό της Athens Goalkeepers Academy επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η κορυφαία Ακαδημία Τερματοφυλάκων της χώρας συνεργάζεται με τους κορυφαίους συλλόγους και προπονητές στην Ευρώπη.

Παρόντες στο Camp θα είναι επίσης οι επιστημονικοί συνεργάτες της AGA: ο κ. Γιώργος Καχριμάνης, Scientific Advisor του Performance 22 Lab και του Αστέρα Τρίπολης, ο κ. Σπύρος Αρμπής, αθλίατρος – χειρουργός ορθοπεδικός, και ο κ. Βαγγέλης Μπεκρής, εξειδικευμένος προπονητής φυσικής κατάστασης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του ”10ου Summer Camp by AGA 2021” θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Το ”10ο Summer Camp by AGA 2021” θα διεξαχθεί στο Renti Arena (Πάροδος Αγίας Άννης 46). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy προκειμένου να κλείσουν θέση, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, λόγω της πιστής τήρησης του πρωτοκόλλου υγείας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους αρνητικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού.

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής: τηλεφωνικώς στο +30 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA), με e-mail στο info@agatraining.com ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram.

* Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής με την υπογραφή του Επικεφαλής της AGA, κ. Χρήστου Λάμπρου, και του προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Κούρο Γκαλάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.