Μπαρτσελόνα: Πάντα διαθέσιμος ο Τσάβι

Ο Τσάβι παραμένει κάτοικος Κατάρ, όμως επιμένει και δηλώνει ανοιχτά πως είναι έτοιμος να εργαστεί στο Καμπ Νόου και την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Ισπανός είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει στον σύλλογο όμως ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα επέλεξε να διατηρήσει τον Ρόναντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία. Ο Τσάβι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τον Al Sadd τον Μάιο, με τον 41χρονο να μένει κάτοικος Κατάρ μέχρι το 2023.

Είμαι πάντα στην αγορά”, δήλωσε ο Τσάβι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου . “Ο σύλλογος αποφάσισε να συνεχίσει με τον Κούμαν και του εύχομαι το καλύτερο. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, δεν είχα καμία επαφή με τον πρόεδρο ή κανέναν από το διοικητικό συμβούλιο. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η στιγμή, αλλά, για μένα, θα ήταν ένα όνειρο να επιστρέψω στη Μπάρτσα μια μέρα. Δεν βιάζομαι, ειλικρινά, αλλά ελπίζω να συμβεί. Κατανοώ ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαι έτοιμος, αλλά θέλω να καταστήσω σαφές ότι είμαι. Γνωρίζω τον σύλλογο, το περιβάλλον, προπονούμαι σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθάνομαι προετοιμασμένος”.

Σε ότι αφορά στον Μέσι με τον οποίο υπήρξε και συμπαίκτης φυσικά στο παρελθόν:

“Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να προπονήσει τον Μέσι; Ποιος δεν θα ήθελε έναν τζόκερ στο μανίκι του όπως ο Λέο, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά σε 0,1 δευτερόλεπτα; Φυσικά είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Είναι ακόμα ο καλύτερος. Θα ήταν ένα τεράστιο προνόμιο να προπονήσω τον Μέσι”.

Ο Τσάβι οδήγησε την Al Sadd στο Qatar Stars League (2020-21), Qatar Cup (2020 και 2021), Qatari super Cup (2019), Emir of Qatar Cup (2020) και Qatari Stars Cup (2019) από τότε που έγινε προπονητής το 2019 .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.