Ρεάλ Μαδρίτης: Οι προτεραιότητες του «Ντον Κάρλο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσέλαβε τον Κάρλο Αντσελότι, έναν πολύ έμπειρο προπονητή, για να την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσέλαβε τον Κάρλο Αντσελότι, έναν πολύ έμπειρο προπονητή, για να την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες. Ο Ιταλός τεχνικός θα προσπαθήσει εκμεταλλευτεί στο έπακρον το υπάρχον ρόστερ των Μαδριλένων, προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική την επόμενη περίοδο. Όχι ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές. Κύρια επιδίωξη είναι η απόκτηση του Εμπαπέ, αλλά δύσκολα τελικά θα πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή που ονειρεύονται οι Μαδριλένοι μετά τις δηλώσεις του Νασέρ Ελ Κελαϊφί, στις οποίες ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να μείνει ελεύθερος ή να παραχωρηθεί.

Η δουλειά που θα κάνει πρώτα ο Αντσελότι, είναι να «αναστήσει» κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν πτωτική πορεία και να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τα 23 γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά, 2ος σκόρερ της Ρεάλ ήταν ο Κασεμίρο με 6. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας από αυτούς τους μάνατζερ που κάνει το ποδόσφαιρο, εύκολο στο μάτι και είναι σε θέση να κάνει ελιγμούς μέσω πολλαπλών ρυθμίσεων τακτικής. Είναι ικανός να βρει το βέλτιστο αντίδοτο για οποιαδήποτε άμυνα, όπως είναι επίσης σε θέση, να αξιοποιήσει στο έπακρο τους επιθετικούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Το τρίο «φωτιά»
Οι Γκάρεθ Μπέιλ, Εντέν Αζάρ και Ίσκο είναι προς πώληση φέτος το καλοκαίρι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην δώσει κανέναν από αυτούς. Και οι τρεις έχουν υψηλά συμβόλαια και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί συχνά αυτές τις δύο τελευταίες σεζόν. Η χρηματιστηριακή αξία του Αζάρ έχει μειωθεί λόγω τραυματισμών, οι μισθοί του Μπέιλ είναι αστρονομικοί και ο Ίσκο έρχεται από μια καταστροφική σεζόν, που χρησιμοποιήθηκε λίγο και επομένως δεν είχε κίνητρο. Μπορεί ο Αντσελότι να «αναστήσει» αγωνιστικά τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές;

Πολλά από τα ζητήματα του Αζάρ δεν είναι στα χέρια του Αντσελότι, γιατί η υγεία είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην περίπτωση του Βέλγου. Αλλά στις περιπτώσεις του Μπέιλ και του Ίσκο, τα κίνητρα και η συνέπεια έλειπαν. Εάν ο Αντσελότι μπορεί να τους ξαναβάλει στην εξίσωση και να τους κάνει να νιώσουν χρήσιμοι για την ομάδα, η Ρεάλ μπορεί να αποκομίσει μεγάλο όφελος από την παρουσία των δύο έμπειρων επιθετικών.

Πιο αποτελεσματικός Βινίσιους
Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είναι ήδη σημαντικός παίκτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα λεπτά από οποιονδήποτε άλλο στη θέση του την περασμένη σεζόν.

Αλλά ο 20χρονος πρέπει πραγματικά να βελτιώσει την ψυχραιμία του στο τελείωμα των φάσεων, προκειμένου να «βοηθήσει» τα άλλα καλά χαρακτηριστικά του, τα οποία περιλαμβάνουν την ικανότητα να μεταφέρει την μπάλα σε μεγάλες αποστάσεις και να κάνει εξαιρετικές, διεισδυτικές προσπάθειες προς την περιοχή με την μπάλα στα πόδια του. Ίσως χρειάζεται τον χαρισματικό «Ντον Κάρλο» που μπορεί να τον εμπνεύσει και να τον μετατρέψει σε έναν ολοκληρωμένο επιθετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.