Ρεάλ Μαδρίτης: Μετακομίζει στο Wanda Metropolitano;

Η παρατεταμένη περίοδος μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αναγκάζει τη Ρεάλ να ψάξει την καλύτερη λύση στο γηπεδικό της πρόβλημα.

Το ιστορικό Στάδιο των Μαδριλένων είναι κλειστό από τις 2 Μαρτίου του 2020 και όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Marca, οι «Los Blancos» ζήτησαν να παίξουν στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για να μπορούν να φιλοξενήσουν 20.000 έως 30.000 οπαδούς καθώς σταδιακά θα επιτρέπεται να επιστρέψουν στα Στάδια.

Η σημερινή έδρα της, το «Estadio Alfredo Di Stefano», δεν μπορεί να φιλοξενήσει αυτόν τον αριθμό των οπαδών λόγω της μικρότερης χωρητικότητας του και ο σύλλογος θέλει να επωφεληθεί οικονομικά, μέσω της χρησιμοποίησης του «Wanda Metropolitano». Η εγκάρδια σχέση μεταξύ των συλλόγων είναι πραγματική, καθώς στο παρελθόν οι αντίπαλοι της πόλης, έχουν δηλώσει δημόσια ότι είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στη Ρεάλ να παίξει στο γήπεδο τους, μέχρι το «Bernabeu» να ανακαινιστεί πλήρως.

Η Ρεάλ σκοπεύει να επιστρέψει στο «σπίτι» της μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και ζήτησε από τη LaLiga να προσαρμόσει το ημερολόγιο της στις αρχές της επόμενης σεζόν, ώστε να μπορεί να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερους εκτός έδρας αγώνες, μετά την προβλεπόμενη έναρξη στις 13 Αυγούστου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.