Αγουέρο: «Να συνεχίσει ο Μέσι εδώ και να παίξουμε ξανά μαζί» (pic+vid)

«Ήρθα τρέχοντας όταν άκουσα την πρότασή της», σχολίασε ακόμη ο Σέρχιο Αγουέρο για την απόφαση του να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.

Να αγωνιστεί μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στους Μπλαουγκράνα θέλει ο Σέρχιο Αγουέρο, όπως τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα.

Ο πολύπειρος φορ σχολίασε ότι ο καλός του φίλος θα συνεχίσει στον σύλλογο που βρίσκεται από παιδί και πως θα φορέσουν εκ νέου την ίδια φανέλα, ύστερα και από αυτή της Εθνικής τους.

Ακόμη τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο και ότι αποφάσισε να έρθει… τρέχοντας όταν άκουσε την πρότασή της!

Μεταξύ άλλων κατά την επίσημη παρουσίασή του δήλωσε ότι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ τον Λαπόρτα και όλη την ομάδα που έκανε το αδύνατο, δυνατό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Από μικρό παιδί πίστευα πως η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο ενώ σε αυτήν είναι ο Λιονέλ Μέσι. Όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν ότι κάποια ημέρα θα με επιλέξουν. Σε όποιον πρόταση αν κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα θα έρθει τρέχοντας, αυτό έκανα και εγώ.

Ελπίζω να παίξω μαζί με τον Μέσι. Ό,τι γίνει με τον Λίο, θα είναι η δική του απόφαση με το σύλλογο. Θα είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος αν παίξουμε μαζί. Έχουμε παίξει μαζί στην εθνική Αργεντινής από μικρή ηλικία, ελπίζω να το κάνουμε και εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι με συνεχάρη για τη μεταγραφή στέλνοντάς μου μήνυμα. Θα είναι φανταστικό να παίζουμε μαζί κάθε ημέρα. Είμαστε καλοί φίλοι. Νομίζω ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα».

Το βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.