La Liga: 90 λεπτά από τον τίτλο η Ατλέτικο! (hls)

Έσπασαν καρδιές στην προτελευταία στροφή της La Liga, αφού η Ατλέτικο έκανε ανατροπή σε έξι λεπτά κόντρα στην Οσασούνα για να κρατήσει την θέση στην κορυφή. Πέρασε από το Μπιλμπάο η Ρεάλ, εντός έδρας κάζο για την Μπαρτσελόνα.

Ατλέτικο – Οσασούνα 2-1
Ποιος είπε ότι οποιοδήποτε εντός έδρας ματς είναι εύκολο όταν το διακύβευμα είναι ο τίτλος; Η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε να δείξει καρδιά πρωταθλητή για να ανατρέψει το 0-1 του Μπούντιμιρ στο 75΄, πρώτα με τον Ρενάν Λόντι στο 82΄ και εν συνεχεία με τον Λουίς Σουάρες στο 88΄. Έτσι η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε παρέμεινε στην πρώτη θέση και το +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης και με εκτός έδρας νίκη επί της Βαγιαδολίδ την επόμενη εβδομάδα κατακτά τον τίτλο.

Μπιλμπάο – Ρεάλ 0-1
Οι μερένγκες ανέβηκαν στην κορυφή για περίπου είκοσι λεπτά, από τη στιγμή που ο Νάτσο έσπασε την ισοπαλία στο “Νουέβο Σαν Μαμές” εως ότου η Ατλέτικο ολοκλήρωσε την ανατροπή στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Ζιντάν θα υποδεχθεί τη Βιγιαρεάλ, με το ένα αυτί στο αποτέλεσμα της Ατλέτικο.

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-2
Από το κακό στο χειρότερο: η Μπάρτσα είχε ούτως ή άλλως μηδαμινές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου μετά το 3-3 με την Λεβάντε, όμως το έκανε ακόμα χειρότερο με το εντός έδρας κάζο από την Θέλτα και μάλιστα με ανατροπή των φιλοξενούμενων. Ο Μέσι έβαλε μπροστά τους Καταλανούς με κεφαλιά, όμως ο Σάντι Μίνα ισοφάρισε, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 83΄ λόγω αποβολής του Λενγκλέ και στο 89΄ πάλι ο Σάντι Μίνα διαμόρφωσε το 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.