Σουάρεζ: “Δέχτηκα κριτική για την μετακίνηση μου στην Ατλέτικο”

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Λουίς Σουάρεζ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επί του παρόντος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στην πρώτη θέση τους βαθμολογικού πίνακα με 80 βαθμούς. Την καταδιώκουν η Ρεάλ Μαδρίτης με 78 και η Μπαρτσελόνα με 76. Να υπενθυμίσουμε πως απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με την φανέλα των “Ροχιμπλάνκος”, δείχνοντας την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του. Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 19 γκολ στη LA Liga, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Ο πρώην παίκτης των “Μπλαουγκράνα” σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως είδε ως πρόκληση την μετακίνηση του στην Ατλέτικο, ενώ συμπλήρωσε ότι ήταν πολλοί αυτοί που κατέκριναν αυτή του την απόφαση του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουίς Σουάρεζ:

“Σε όλους αρέσουν οι προκλήσεις και το να έρθω στην Ατλέτικο ήταν μια πρόκληση για μένα. Πέρυσι δέχτηκα κριτική για την μετακίνηση μου. Πολλοί ισχυρίστηκαν οτι δεν μπορούσα να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο.

Αυτό το πήρα ως μεγάλη πρόκληση, μου προκάλεσε ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά φέτος τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είναι πολύ όμορφο να ανταμείβεσαι για την προσπάθεια σου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.