Μπαρτσελόνα: Αδικημένος δήλωσε ο Κούμαν

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν δήλωσε πως τα μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία τον έχουν αδικήσει με την κριτική τους.

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είναι στην κορυφή της Λα Λίγκα αλλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ένα από αυτά με την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας, έχει πετύχει μόλις μια νίκη.

Πλέον είναι στο -4 από την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και η κατάκτηση του τίτλου μοιάζει με θαύμα. Την Κυριακή υποδέχεται την Θέλτα και ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν πέρασε στην επίθεση στα μέσα ενημέρωσης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τους αγώνες.

“Έχουμε πει με την διοίκηση ότι θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν. Για εμένα είναι σημαντικό να αναλύσουμε συνολικά την χρονιά. Φυσικά γνωρίζετε τις δυσκολίες που υπήρχαν όταν ανέλαβα. Είμαστε απογοητευμένοι με δύο τρεις στιγμές μέσα στην χρονιά. Το σημαντικό για εμένα είναι να δουλεύεις σε μια ομάδα που σε εμπιστεύεται και αν αυτό ισχύει θέλω να συνεχίσω να δουλεύω στην Μπαρτσελόνα. Είμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω. Υπάρχουν αρκετά θετικά στην χρονιά. Δεν είναι δίκαιο να γράφετε ότι κάποια στιγμή ήταν όλα τέλεια και τώρα είναι όλα φρικτά” είπε ο Ολλανδός μάνατζερ.

Οι μπλαουγκράνα υποδέχονται την Θέλτα για την προτελευταία αγωνιστική και την τελευταία παίζουν εκτός έδρας με την Εϊμπάρ.

“Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα τώρα. Ήμασταν δεκατρείς βαθμούς πίσω και δώσαμε μια ευκαιρία στον εαυτό μας, πλησιάσαμε. Αν κάτι πόνεσε ήταν η εντός έδρας ήττα από την Γρανάδα, τίποτε άλλο. Αν δείτε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, φαίνεται ότι έχουμε κάνει κακή δουλειά φέτος αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό” είπε ο Ολλανδός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.