ΠΣΖ: Ο Νεϊμάρ χρησιμοποίησε την Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ έμεινε και η Μπαρτσελόνα έμεινε… με την απορία. Όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας χρησιμοποίησε τους μπλαουγκράνα προς, οικονομικό όφελός του.

Η μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα δεν θα γίνει και περιέργως, δεν φταίνε οι μπλαουγκράνα.

Όχι ότι θα ήταν εύκολο να αφήσει ο Βραζιλιάνος αστέρας την Παρί για την Μπαρτσελόνα η οποία ας είμαστε ρεαλιστές, δεν έχει τα χρήματα να τον αποκτήσει. Κάπως αλλιώς θα γινόταν η δουλειά για να επιστρέψει στην Βαρκελώνη, ίσως με πολλά ανταλλάγματα εκτός από χρήματα.

Επίσης αγωνιστικά, η Παρί μοιάζει πιο κοντά στην κατάκτηση Champions League αυτή την στιγμή από τους μπλαουγκράνα. Όσο κι αν αυτό είναι περίεργο να το γράφεις. Αγωνιστικά η επιλογή του Νεϊμάρ μοιάζει λογική.

Η λογική χάθηκε την στιγμή που αναφέρουν Ισπανικά δημοσιεύματα ότι ο ίδιος είχε συνάντηση με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, στο Παρίσι, πριν από έναν μήνα. Συνάντηση η οποία κράτησε μια ολόκληρη ημέρα και στην οποία ο Βραζιλιάνος ανέφερε ότι δεν βλέπει θετικά το πρότζεκτ της Παρί.

Δεν βλέπει νίκες στο μέλλον.

Παρόλα αυτά υπέγραψε για την επόμενη τετραετία και με οικονομικούς όρους που προκαλούν πονοκέφαλο.

Η διοίκηση των μπλαουγκράνα είναι έξαλλη με τον Βραζιλιάνο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει και ρήτρα για την απόκτηση του από κάποια ομάδα ενώ το καλοκαίρι του 2025 μπορεί να μείνει για ακόμη έναν χρόνο στο Παρίσι αν το επιθυμεί.

Στην Βαρκελώνη θα του έδιναν τα κλειδιά και τον τίτλο του διαδόχου του Λιονέλ Μέσι. Τώρα, ειδικά αν πουληθεί ο Εμπαπέ το καλοκαίρι θα ανοίξει η συζήτηση για μετακόμιση του Μέσι στο Παρίσι.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της διαρρέει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον Βραζιλιάνο καθώς οι άνθρωποι των Καταλανών αισθάνονται ότι ο Νεϊμάρ τους χρησιμοποίησε για να πάρει περισσότερα χρήματα.

Οι στόχοι της Μπάρτσα αλλάζουν μεταγραφικά ενώ μετά την ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου με το 0-0 απέναντι στην Ατλέτικο kai to 3-3 με την Λεβάντε άνοιξε και πάλι η κουβέντα για το μέλλον του Κούμαν.

Μοιάζουν όλα και πάλι να εξαρτώνται από την επιθυμία του Λιονέλ ο οποίος φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν καθώς φέτος παίζει χαμογελαστός αλλά σίγουρα του χρόνου δεν θα παίξει με το φιλαράκι του τον Νεϊμάρ… στην Βαρκελώνη.

Για σκεφτείτε επίσης κάτι ενδιαφέρον… ο Κριστιάνο ακούγεται ότι φεύγει από την Γιουβέντους… Μέσι και Κριστιάνο; Μέσι και Νεϊμάρ; Λέτε;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.