Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Η “Βασίλισσα” θα παλέψει μέχρι τέλους (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι έχασαν και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πήρε με ευκολία το τρίποντο και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Οι “Μερένχες” έπαιξαν αποφασιστικά, συγκροτημένα και μεθοδευμένα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα. Δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, 16 για την ακρίβεια και επικράτησαν δίκαια.

Το σκορ άνοιξε ο Λούκα Μόντριτς μόλις στο 17ο λεπτό με άψογο τελείωμα. Από εκεί και έπειτα θα μπορούσε κάνεις να πει πως υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο. Η Ρεάλ επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45+1) με ατομική ενέργεια του Ροντρίγκο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη “Βασίλισσα” και μείωσαν κόντρα στην ροή του αγώνα με γκολ του 39χρονου Ισπανού, Χόρχε Μολίνα. Ωστόσο από εκεί και έπειτα οι Μαδριλένοι ήταν καταιγιστικοί. Ήθελαν να κλειδώσουν τη νίκη και τα κατάφεραν. Αρχικά, έκαναν το 1-3 με τον Οντριοθόλα και στην συνέχεια πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων (1-4) με δυνατό σουτ του Καρίμ Μπενζεμά από μακρινή απόσταση. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επί του παρόντος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα παλέψει με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος της σεζόν για τον πολυπόθητο τίτλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα – Φουλκιέ, Ντουάρτε, Χερμάν Σάντσεθ (80′ Νεουέν Πέρες), Κίνι – Ετέκι (67′ Κίνα), Γκοναλόνς, – Πουέρτας (67′ Μαρίν), Φέδε Βίκο (54′ Σόρο), Ματσίς (54′ Λουίς Σουάρες) – Χόρχε Μολίνα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Μάρβιν (46′ λ. τρ. Οδριοθόλα), Έντερ Μιλιτάο, Νάτσο, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ – Βαλβέρδε (62′ Ίσκο), Καζεμίρο, Μόντριτς – Ροντρίγκο (62′ Ασένσιο), Μπενζεμά (77′ Μαριάνο), Βινίσιους Ζούνιορ (62′ Αζάρ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.