La Liga: Σπουδαία νίκη για Ουέσκα… “καυτή” Θέλτα (hls)

Με τον Δημήτρη Σιόβα στο βασικό σχήμα η Ουέσκα πέτυχε κρίσιμη νίκη στην μάχη για την παραμονή με 1-0 απέναντι στην Μπιλμπάο. Η Θέλτα του Τσάτσο Κοουδέτ πέτυχε τέταρτη συνεχόμενη νίκη επικρατώντας 1-0 της Χετάφε.

ΘΕΛΤΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1-0

Η Θέλτα είναι η πιο καυτή ομάδα αυτή την στιγμή στην Ισπανία. Η ομάδα του Τσάτσο Κοουδέτ πέτυχε τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με το 1-0 απέναντι στην Χετάφε.

Παρά την κακή εκκίνηση στο ματς, οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 23ο λεπτό και σκόραραν στο 24ο… και τις δύο φορές πρωταγωνιστής ο Νολίτο. Πέτυχε το 7ο του γκολ φέτος και το 50ο της καριέρας του με την Θέλτα.

Μεγάλη ευκαιρία ισοφάρισης στο 42ο λεπτό για την Χετάφε αλλά ο Βιγιάρ σταμάτησε τον Άνχελ. Ημίχρονο 1-0.

Ισορροπημένο ματς στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το τελευταίο τέταρτο όπου η Χετάφε πίεσε για την ισοφάριση. Μεγάλη ευκαιρία με το βολέ του Τσέμα (77′), φωνές για πέναλτι στον Αϊντού (78′) και πίεση ως το τέλος αλλά… χωρίς αντίκρισμα.

Νίκη για την Θέλτα και η μάχη παραμονής συνεχίζεται για την Χετάφε του Μπορδαλάς ο οποίος έχασε μετά από αήττητο σερί επτά αγώνων απέναντι στην Θέλτα.

Θέλτα : Βιγιάρ – Βάσκεθ, Αϊντού, Ντομίνγκεθ, Ααρόν – Μπελτράν, Μέντες (69′ Χόλσγκροουβ), Ντένις Σουάρεθ, Νολίτο (69′ Σολάρι) – Σάντι Μίνα (82′ Μάγιο), Ιάγκο Άσπας

Χετάφε : Σορία – Σουάρεθ, Ντάκοναμ, Τσέμα, Ολιβέρα – Ιγκλέσιας (60′ Κούμπο), Μακσίμοβιτς, Αλένια, Κουκουρέγια – Άνχελ, Γιουνάλ (60′ Μάτα)

ΟΥΕΣΚΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-0

Το ματς εξαιρετικά κρίσιμο για την Ουέσκα και την μάχη παραμονής που δίνει η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα ο οποίος ήταν για άλλη μια φορά βασικός στην άμυνα απέναντι στην Μπιλμπάο.

Η Ουέσκα μέχρι το ημίωρο είχε 70% κατοχή μπάλας τρεις καλές στιγμές και ένα δοκάρι με απίστευτο σουτ του Βάβρο κάτω από το κέντρο στο 20ο λεπτό. Από το 30ο λεπτό και μετά βελτιώθηκαν οι φιλοξενούμενοι και δημιούργησε μια φάση αλλά ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ νικήθηκε από τον Άλβαρο.

Η Ουέσκα συνέχισε να απειλεί τόσο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όσο και στις αρχές του δευτέρου και τελικά δικαιώθηκε για την επιμονή της με το γκολ του Σάντρο στο 61ο λεπτό του αγώνα.

Είχε τον έλεγχο στο υπόλοιπο του αγώνα δεν κινδύνευσε και πήρε ένα εξαιρετικά πολύτιμο τρίποντο με το οποίο βγήκε, έστω και προσωρινά, από την επικίνδυνη ζώνη.

Ουέσκα : Φερνάντεθ – Βάβρο, Πουλίδο, Σιόβας – Μαφέο (81′ Λοπεθ), Φερέιρο (81′ Μοσκουέρα), Σεοάνε, Ρίκο (73′ Γκόμεθ), Γκαλάν (73′ Εσκρίτσε) – Ράφα Μιρ, Σάντρο (73′ Ντούμπια)

Μπιλμπάο : Σιμόν – Ντε Μάρκος, Νούνιεθ, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα – Ιμπάι (66′ Μπερενγκέρ), Ουνάι, Βέσγκα (73′ Βενθεγκόρ), Μορθίγιο (66′ Ραούλ Γκαρθία) – Βιγιαλίμπρε (73′ Γουίλιαμς), Σανσέτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.