Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (hls)

Η Σεβίλλη έκανε το καθήκον της. Νίκησε την Βαλένθια με 1-0 και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς. Σκόρερ ο Εν-Νεσίρι. Στις 23:30 παίζουν οι ροχιμπλάνκος.

Στο πρώτο ημίχρονο καθορίστηκαν οι ρόλοι των δύο ομάδων. Η Σεβίλλη πήρε την μπάλα και έκανε παιχνίδι και η Βαλένθια περίμενε στην άμυνά της περιμένοντας να χτυπήσει στην κόντρα κάτι που δεν συνέβη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δύο φάσεις με σουτ των Γκούντελι (34′) και Σούσο (40′) αλλά ο πρώτος ήταν άστοχος και τον δεύτερο τον περίμενε ο Σίλεσεν.

Η πρώτη ευκαιρία της Βαλένθια ήρθε στο 52ο λεπτό αλλά ο Βαγέχο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αφού απέφυγε το σοκ η Σεβίλλη, έκανε τρεις αλλαγές και βγήκε ήρεμα στην επίθεση.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Εν-Νεσίρι να βρίσκει δίχτυα για 18η φορά στην Λα Λίγκα φέτος. Ασίστ ο Φερνάντο.

Από εκει και πέρα οι γηπεδούχοι κράτησαν την μπάλα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν κινδύνευσαν και πήραν το τρίποντο. Προσωρινά μείωσαν την διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς και θεωρητικά ακόμη ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Σεβίλλη : Μπόνο – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο (59′ Ακούνια) – Γκούντελι (59′ Φερνάντο), Χορδάν, Τόρες (59′ Πάπου Γκόμες) – Σούσο (84′ Ράκιτιτς), Όσκαρ (74′ Οκάμπος), Εν-Νεσίρι

Βαλένθια : Σίλεσεν – Κορέια (69′ Πιτσίνι), Γκαμπριέλ, Γκιγιαμόν, Φέρο, Λάτο (79′ Γκαγιά) – Βαγέχο (69′ Τσερίσεφ), Σολέρ, Ράτσιτς, Γκέντες – Μάξι Γκόμες (82′ Γιουνούς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.