Σεβίλλη – Αθλ. Μπιλμπάο 0-1 : Όνειρο ήταν και… πάει! (hls)

Με γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 90ο λεπτό η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 0-1 στη Σεβίλλη, "σβήνοντας" τα όνειρα των Ανδαλουσιάνων για κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία!

Με γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο 90ο λεπτό η Αθλέτικ Μπιλμπάο «τιμώρησε» με τον πιο… σαδιστικό τρόπο, την αδυναμία – ή κι ανικανότητα, αν θέλετε – της Σεβίλλης να αξιοποιήσει την καθολική της υπεροχή, ειδικά στο β’ μέρος, και να σκοράρει απέναντι στην πολύ πιο «αδιάφορη», βαθμολογικά, Μπιλμπάο
Δέκα χρόνια είχε η ομάδα των Βάσκων να νικήσει στο ιστορικό γήπεδο της Ανδαλουσίας και έτσι όπως κυλούσε το ματς, φάνταζε δύσκολο να «σπάσει» αυτή η παράδοση!
Η Σεβίλλη, έπαιξε τα.. ρέστα της, προερχόμενη από πέντε συνεχόμενες νίκες, γνωρίζοντας πως με άλλη μια θα έφτανε τρεις βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης.
Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι γίνονταν όλο και πιο πιεστικοί όμως πέραν της αδυναμίας τους στην τελική προσπάθεια, «έπεσαν» πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ Ουνάϊ Σιμόν.
Κι αφού δεν μπόρεσαν να βρούνε δίχτυα, ήρθε αυτός ο «άγραφος» αλλά πολλάκις, συμβατός με ανάλογες αγωνιστικές συνθήκες, να «αποτελειώσει» αρκετά από τα όνειρα εαρινής νυκτός, στο πρόσωπο του 26χρονου Ινιάκι Γουίλιαμς ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στα μισά του 2ου ημιχρόνου και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, στο φινάλε του ολοκληρώνοντας καλή αντεπίθεση της ομάδας του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.