Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά έμεινε ζωντανή (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ προς το τέλος επικράτησε εντός έδρας της Οσασούνα και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Οι Μαδριλένοι είναι δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο έπειτα από 34 αγώνες, ενώ η Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη είναι με ένα ματς λιγότερο τρεις και τέσσερις πόντους αντίστοιχα πίσω από τη δεύτερη θέση. Η Ρεάλ είναι πλέον 14 αγώνες αήττητη στο πρωτάθλημα. Η Οσασούνα είναι ουσιαστικά αδιάφορη αλλά το πάλεψε.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες για γκολ, όμως έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Σέρχιο Ερέρα, με τον τερματοφύλακα της Οσασούνα να κάνει τρομερές επεμβάσεις λέγοντας «όχι» σε Αζάρ και Μιλιτάο.

Το β’ ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Βαράν αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων προβληματίζοντας τον Ζιντάν ενόψει Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά δικαιώθηκαν στο 76′, όταν ο Ίσκο -που είχε μπει αλλαγή- εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιλιτάο σκόραρε με ωραίο τελείωμα για το 1-0, αποζημιώνοντας για τις χαμένες ευκαιρίες του α’ μέρους.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «μπλάνκος» καθάρισαν το ματς με τον Καζεμίρο, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Μπενζεμά.

ΡΕΑΛ Μ. (Ζιντάν): Κουρτουά – Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Βαράν (46′ Φερνάντεθ), Μαρσέλο (64′ Γκουτιέρεθ) – Καζεμίρο, Μπλάνκο, Ασένσιο (83′ Αρίμπας) – Αζάρ (72′ Ίσκο), Βινίσιους (64′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ (Αράσατε): Ερέρα – Βιδάλ, Αριδάνε, Ντ. Γκαρθία, Σάντσεθ – Τορό (84′ Χόνι), Μονκαγιόλα, Μαρτίνεθ (64′ Μπράσανατς) – Τόρες (81′ Μπάρχα), Ρ. Γκαρθία (81′ Λόπεθ), Τσίμι (64′ Μπούντιμιρ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.