Καρίμ Μπενζεμά: Αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκεται στο προσκήνιο…

Στα 33 του μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ και με τα πολύτιμα γκολ που πετυχαίνει επιτρέπει στην ομάδα του να βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Ο Καρίμ Μπενζεμά το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, πέτυχε απέναντι στην Τσέλσι, το 27ο τέρμα του μέσα στη σεζόν, ο Γάλλος φορ που διανύει μία από τις πιο παραγωγικές του χρονιές. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, είναι ο Βινίσιους με μόλις 6 γκολ! Ακόμα και στις πιο κυρίαρχες μέρες του Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρχε περισσότερη υποστήριξη γύρω από τον Πορτογάλο που σκόραρε ακατάπαυστα.

«Είναι τόσο σημαντικός παίκτης για εμάς, για το παιχνίδι μας, όχι μόνο επειδή σκοράρει, αλλά βοηθάει να βάλουμε τόσους πολλούς άλλους παίκτες στο παιχνίδι μας», δήλωσε ο Ζιντάν την περασμένη εβδομάδα, αφού με ένα άλλο γκολ ο Μπενζεμά βοήθησε τη Ρεάλ στη νίκη επί της Κάντιθ που την έστειλε προσωρινά στην κορυφή της La Liga.

Στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Τρίτης εναντίον της Τσέλσι, ήταν ο Μπενζεμά που φαινόταν σταθερά ο πιο πιθανός παίκτης να κάνει κάτι καλό για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με αυτό το γκολ απέναντι στην Τσέλσι, ο 33χρονος έφτασε τα 71 γκολ στη διοργάνωση και τώρα έχει μόλις 2 λιγότερα από τον Λεβαντόφσκι και μόνο τους Ρονάλντο, Μέσι να βρίσκονται σε μακρινή απόσταση.
Όταν η αυλαία θα πέσει, ο Καρίμ Μπενζεμά θα γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου, ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του. Μετράει τώρα 277 γκολ και βρίσκεται στην 5η θέση των σκόρερ στην ιστορία των Μαδριλένων.

Αλλά το «φαινόμενο» Μπενζεμά δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που πετυχαίνει. Όπως είπε και ο Ζιντάν, έχει τόσο μεγάλη ποιότητα που βάζει ενεργά στο παιχνίδι και άλλους παίκτες και δεν είναι ψέμα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο επωφελήθηκε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των εννέα ετών της συνύπαρξης τους στο «Bernabeu». Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι οι τρεις από τις πέντε πιο παραγωγικές σεζόν του Μπενζεμά ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν έρθει μετά από την αποχώρηση του Ρονάλντο.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες, ότι η Ρεάλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γάλλου, αλλά εκείνος φροντίζει να αποδεικνύει πόσο σημαντικός παραμένει για το κλαμπ. Και φαίνεται ότι σε αυτό συμφωνεί και ο Ζινεντίν Ζιντάν λέγοντας στους δημοσιογράφους αυτήν την εβδομάδα: «Ελπίζω πραγματικά ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να τον απολαμβάνει για πολύ περισσότερο διάστημα».
Ακόμη και αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την απογοήτευση του για το εγχείρημα της Super League, επανέλθει για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, φαίνεται πιο ώριμο να παίξει στο πλάι του Καρίμ Μπενζεμά, παρά να τον αντικαταστήσει. Προς το παρόν αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκεται στο προσκήνιο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.