Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ 2-2: Βαθμός ανάσα για τους φιλοξενούμενους

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική η Βαγιαδολίδ πήρε σπουδαίο βαθμό στο Σαν Μαμές στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη κατηγορία.

O 22χρονος Γιον Μορθίγιο που φέτος προωθήθηκε από την δεύτερη ομάδας των Βάσκων στους μεγάλους, κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στη La Liga δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0, 14ο λεπτό). Η απάντηση της Βαγιαδολίδ ήρθε από το 6ο κόρνερ που βρήκε το κεφάλι του 35χρονου Χιλιάνου, Φαμπιάν Ορεγιάνα και κατέληξε στα δίχτυα του Μαζίπ (1-1, 70ο λεπτό).

Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε πολύ καθώς ο Ινιάκι Γουίλιαμς τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, μοίρασε έτοιμο γκολ στον Ραούλ Γκαρθία που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Μπιλμπάο (2-1, 76ο λεπτό). Ο έμπειρος Ισπανός είχε έρθει και αυτός από τον πάγκο να πετύχει το 5ο φετινό του γκολ. Η Βαγιαδολίδ ήθελε περισσότερο το ματς και κατάφερε να αποσπάσει ένα βαθμό που μπορεί να αποδεχτεί χρυσάφι στο μέλλον. Ο Ισραηλινός Βάισμαν έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 86ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-2.

Για 20 λεπτά αγωνίστηκαν μαζί τα αδέρφια Γουίλιαμς, Ινιάκι και Νίκο με τον μικρό αδερφό Νίκο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα της Ατλέτικ. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη (3/5) την ερχόμενη αγωνιστική, ενώ η Βαγιαδολίδ έχει τελικό στην έδρα της κόντρα στη Μπέτις (2/5)

Μπιλμπάο: Σιμόν, Μπαλενθιάγκα, Ντε Μάρκος, Ινίγκο Μρτίνεθ, Νούνιεθ, Μορσίγιο (61′ Ιμπάι Γκομεθ), Μπερενκέρ (61′ Νίκο Γουίλιαμς), Ουνάι Λόπεθ (72′ Βέσγα), Ντάνι Γκαρθία, Βιγιαλίμπρε (73′ Ινιάκι Γουίλιαμς) Σανθέτ (61′ Ραούλ Γκαρθία)

Βαγιαδολίδ: Μαζίπ, Φερνάντεθ, Μαρτίνεθ, Γιάνκο, Ελ Γιαμίγκ, Ορεγιάνα (78′ Σέρχι Γκουαρδιόλα), Αλκαράθ (62′ Ρόκε Μέσα), Σαν Εμετέριο (78′ Ερβίας), Πλάνο, Βάισμαν, Μαρανχάο (62′ Μίτσελ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.