Mπαρτσελόνα – Χετάφε 5-2: Δεν παρατά τη μάχη (hls)

H Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο «clasico» κερδίζοντας 5-2 εντός έδρας την Χετάφε για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είναι πέντε πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα παιχνίδι λιγότερο (31 έναντι 32).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8′, όταν ο Μπουσκέτς έβγαλε με κάθετη μπαλιά τετ-α-τετ τον Μέσι και αυτός δεν αστόχησε, έχοντας βρει πέντε λεπτά νωρίτερα δοκάρι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.


Η Χετάφε όμως απάντησε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό, όταν από προσπάθεια του Άνχελ στην περιοχή η μπάλα βρήκε στον Λενγκλέ και ξεγέλασε τον Τερ Στέγκεν.


Αυτογκόλ ήταν και το επόμενο τέρμα του αγώνα αλλά πιο…τραγελαφικό, με τον Τσακλά να μην συνεννοείται με τον τερματοφύλακά του σε γύρισμα προς τα πίσω και τελικά να τον νικά αργά και βασανιστικά για το 2-1 της Μπαρτσελόνα στο 28′!


Πέντε λεπτά αργότερα ο Μέσι έκανε και το 3-1, καθώς αρχικά πήγε να σκοράρει απ’ ευθείας με κόρνερ, αλλά τελικά στην εξέλιξη της φάσης πήρε την επαναφορά μετά από απόκρουση των φιλοξενούμενων για να πετύχει το 25ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, επίδοση που καταφέρνει για 12η σερί σεζόν!

Η Χετάφε πάντως δεν τα παράτησε και στο 69′ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Αραούχο στον Ουνάλ, ο οποίος μείωσε το σκορ από τη «βούλα».

Ο Αραούχο όμως πήρε τη ρεβάνς για το πέναλτι που παραχώρησε στο 87′ διαμοφώνοντας το 4-2 με κεφαλιά μετά από ασίστ του Μέσι.

Στις καθυστερήσεις ο Γκριεζμάν κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το τελικό 5-2.


MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Κούμαν): Τερ Στέγκεν – Μινγκέθα (75′ Ουμτιτί, Πικέ (46′ Aραούχο), Λενγκλέ (46′ Μορίμπα) – Σέρτζι Ρομπέρτο (64′ Τρινκάο), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι, Άλμπα – Γκριεζμάν, Μέσι.
ΧΕΤΑΦΕ (Μπορδαλάς): Σορία – Ιγκλέσιας, Τζενέ, Τσακλά, Τσέμα (76′ Μιράνδα) – Σουάρεθ, Μαξίμοβιτς (46′ Αραμπάρι), Αλενιά (46′ Αμπντουλάι), Κουκουρέγια (46′ Κόφι) – Κούμπο, Άνχελ (63′ Ουνάλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.