Χόρχε Βαλντάνο: «Οι Άγγλοι οπαδοί κέρδισαν τον πόλεμο…»

Με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο Χόρχε Βαλντάνο υποστήριξε ότι χάρη στις αντιδράσεις των Άγγλων οπαδών δεν προχώρησε η ESL.

Με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο Χόρχε Βαλντάνο υποστήριξε ότι χάρη στις αντιδράσεις των Άγγλων οπαδών δεν προχώρησε η ESL.


Ο Χόρχε Βαλντάνο μιλώντας στο Onda Cero, όχι μόνο εξήρε τις αντιδράσεις των οπαδών των ομάδων της Premier League κι όχι μόνο, αλλά καυτηρίασε το γεγονός της παθητικότητας των ισπανών φιλάθλων.

Οι διαμαρτυρίες των Άγγλων ήταν εκείνες που έκαναν τις ομάδες τους να κάνουν πίσω στη δημιουργία Της European Super League.
O 65χρονος Αργεντινός πρώην παίκτης και γενικός αρχηγός της Ρεάλ υποστήριξε στο Onda Cero ότι η νίκη στον «πόλεμο» για την αναστολή των πλάνων των «12» οφείλεται σε εκείνους, καυτηριάζοντας την αντίστοιχη στάση των Ισπανών.

«Οι παίκτες δεν επηρεάζονται από αυτά που συμβαίνουν στις συσκέψεις. Ήταν ένα σούπερ πρότζεκτ, αλλά χωρίς σταθερά θεμέλια. Ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπέγραψαν είχε μικρή νομική ισχύ. Αυτόν τον πόλεμο τον κέρδισαν οι Άγγλοι φίλαθλοι, στην Ισπανία δεν κουνήθηκε φύλλο. Δεν μπορεί να γίνει επανάσταση σε ένα τόσο δημοφιλές προϊόν όπως το ποδόσφαιρο χωρίς να γνωρίζεις το προϊόν και χωρίς να γνωρίζεις τον πελάτη», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια πήρε θέση για τα όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε σχέση με το μειωμένο ενδιαφέρον των νέων.

«Ένας 12χρονος δεν αντέχει ένα ματς του 0-0 πάνω από 12 λεπτά. Το πρότζεκτ απέτυχε, αλλά έδειξε ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή. Οι μεγάλες ομοσπονδίες μπορούν να καθίσουν με τις ομάδες και να βρουν φόρμουλα συμφωνίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.