Ρεάλ Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Άντεξαν οι… Ευρωπαίοι γηπεδούχοι (hls)

Η Ρεάλ Μπέτις κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αν και έπαιζε από το 11' με 10 παίκτες, παραμένοντας έτσι σε... τροχιά Ευρώπης.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο για (σχεδόν) ολόκληρο το ματς, λόγω της αποβολής του Φεκίρ στο 11′ για σκληρό μαρκάρισμα.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως εκείνη που σκόραρε ήταν η Ρεάλ Μπέτις στο 53′. Το τέρμα της όμως δεν μέτρησε, ύστερα από παρέμβαση του VAR.

Γκολ σημείωσε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο 83′ με τον Ραούλ Γκαρθία, το οποίο ακυρώθηκε όμως για οφσάιντ, ενώ στο 90+3΄ ο Ιμπάι έχασε τρομερή ευκαιρία για να φύγει η ομάδα του με το «διπλό».

Έτσι οι δύο σύλλογοι μοιράστηκαν τους βαθμούς στο πλαίσιο της 31ης στροφής της La Liga, με τη Ρεάλ Μπέτις να παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά!

Κόκκινη: 11′ Φεκίρ

Ρεάλ Μπέτις: Μπράβο, Μπαρτρά, Μιράντα, Μαντί, Έμερσον, Γκ. Ροντρίγκες, Φεκίρ, Κανάλες (82′ Ακουόκου), Τέγιο (65′ Λάινεθ), Ιγκλέσιας (65΄Λορέν), Ρουιμπάλ (78′ Γκουαρδάδο)

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ουνάι Σιμόν, Ντε Μάρκος, Νούνιεθ, Μπαλενθιάγα, Λεκιού, Μορσίγιο (68′ Ιμπάι), Βεσγά (62′ Λόπεθ), Βενσεδόρ, Μπερενγκέρ (82′ Ινάκι Γουίλιαμς, Σανσέ (62′ Ραούλ Γκαρθία), Βιγιαλίμπρε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.