Ρεάλ: Επιστρέφουν Βαράν και Καρβαχάλ, παραμένουν εκτός Κρόος και Μεντί

Πληρέστερη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα παρουσιαστεί αύριο η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τον “εφιάλτη” της περασμένης Κυριακής, όπου υποχρεώθηκε να παρατάξει απέναντι στη Χετάφε μία αμυντική γραμμή με τρεις αναπληρωματικούς (Μιλιτάο, Μαρσέλο, Οντριοθόλα) και έναν παίκτη της β΄ ομάδας (Τσουστ), ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έχει σαφώς περισσότερες λύσεις στα μετόπισθεν στην αναμέτρηση της Τετάρτης (21/4) με την Κάντιθ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο Ραφαέλ Βαράν που ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και ο Νάτσο που εξέτισε την ποινή του επιστρέφουν και είναι διάθεση του Γάλλου τεχνικού, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Ντάνι Καρβαχάλ. Ο διεθνής δεξιός μπακ προέρχεται από απουσία δύο μηνών, λόγω θλάσης, και αναμένεται να μπει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στην ενδεκάδα πιθανότατα θα επανέλθει ο Κασεμίρο, που απουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω της αποβολής του στο “el clasico”.

Στον αντίποδα, οι “Μερένχες” θα στερηθούν και πάλι των υπηρεσιών των Φερλάν Μεντί και Τόνι Κρόος, που αισθάνονται ενοχλήσεις λόγω επιβάρυνσης, καθώς και του Φέντε Βαλβέρδε, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, ενώ παράλληλα έχει κι ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Σέρχιο Ράμος και Λούκας Βάθκεθ, ενώ ο Εντέν Αζάρ προπονήθηκε την Τρίτη (20/4), αλλά ο Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Όπως ήταν φυσικό, ο προπονητής της “Βασίλισσας” ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την ίδρυση της Super League, στην οποία πρωτοστατεί η Ρεάλ. Αναμενόμενα, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας ότι είναι θέμα του προέδρου και ότι ο ίδιος ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Πρόσθεσε δε ότι δεν τον απασχολούν οι απειλές περί τιμωρίας από την UEFA, υπογραμμίζοντας ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο το ματς με την Κάντιθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.