Στάση “Αλφόνσο Πέρεθ” για τη Ρεάλ! (hls)

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Χετάφε και είδε τη διαφορά της από την Ατλέτικο να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς. Εντυπωσιακή η Βιγιαρεάλ.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Χετάφε και είδε τη διαφορά της από την Ατλέτικο να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς. Εντυπωσιακή η Βιγιαρεάλ.

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0
Οδυνηρή ισοπαλία για τους μερένγες στο “Αλφόνσο Πέρεθ”, με την Χετάφε να κρατά την Ρεάλ χωρίς γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την ισοπαλία στο “Άνφιλντ” κόντρα στη Λίβερπουλ. Και αν απέναντι στους κόκκινους το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από βολικό, το αποψινό αυξάνει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο στους 3 βαθμούς, ενώ δίνει την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να προσπεράσει αν επικρατήσει της Γρανάδα (στις 29/4).

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 1-5
Άλμα πεντάδας για το “κίτρινο υποβρύχιο”, το οποίο εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών των Μπέτις και Σοσιεδάδ και στρογγυλοκάθισε στην 5η θέση. Η νίκη στη Βαλένθια ήρθε καταρχήν με αιφνιδιασμό (0-2 στο 13΄) και αφού οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 21΄, με… καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο: 3 ακόμα τορπίλες από το 63΄ ως το 75΄ και… χαίρεται!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.