Θουμπιθαρέτα: «Ο Μέσι έχει πάρει την απόφαση του…»

Σε συνέντευξη του σε Ισπανικό Μέσο, ο Άντονι Θουμπιθαρέτα τόνισε ότι ο Λίο Μέσι έχει πάει ήδη την απόφαση για το που θ’ αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Σε συνέντευξη του σε Ισπανικό Μέσο, ο Άντονι Θουμπιθαρέτα τόνισε ότι ο Λίο Μέσι έχει πάει ήδη την απόφαση για το που θ’ αγωνίζεται τη νέα περίοδο.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλωνίας, ο πρώην τερματοφύλακας και διοικητικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα, επεσήμανε ότι ο αργεντινός έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι στους «μπλαουγκράνα».


Το συμβόλαιο του Μέσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι ακόμη δεν έχει βρεθεί φόρμουλα ανανέωσης με τους Καταλανούς. Την ίδια στιγμή ομάδες όπως η Παρί και η Σίτι πολύ θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους.


«Στην διαδικασία κατά την οποία λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας, δεχόμαστε διάφορες επιρροές. Αλλά νομίζω, ότι ο Μέσι έχει ήδη αποφασίσει, λίγο-πολύ στο μυαλό του. Ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ. Είναι ήδη αρκετά μεγάλος για να ξέρει ότι μερικές φορές κερδίζουμε και μερικές φορές χάνουμε. Το ερώτημα, είναι εάν νιώθει καλά στην Μπάρτσα», είπε ο Θουμπιθαρέτα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Catalunya Ràdio».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.