Γκονσάλο Ιγκουαΐν: «Ήμουν ο καλύτερος συμπαίκτης για Μέσι, Ρονάλντο!»

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «La Nacion» και μίλησε για τη συνεργασία του με τους σημαντικότερους σύγχρονους παίκτες, τον Ρονάλντο και τον Μέσι.

O 33χρονος επιθετικός, ο μόνος Αργεντινός που έχει σημειώσει περισσότερα από 100 γκολ τόσο στη La Liga όσο και στη Serie A, από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει αποχαιρετήσει τη γηραιά ήπειρο και αγωνίζεται στο MLS, στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Στην καριέρα του, εκτός από τα τρόπαια, κατάφερε να έχει και κάποια άλλη ικανοποίηση. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι:
«Αφού είμαι ο παίκτης που έπαιξε περισσότερο με αυτούς τους δύο, τότε ήμουν αυτός που τους κατάλαβε περισσότερο! Ήξερα τι τους άρεσε, πώς ένιωθαν πιο άνετα, πώς ένιωθαν πιο άβολα. Ένιωσαν ότι μπορούσαν επίσης να βασίζονται σε μένα. Όταν έχουν έναν παίκτη που ξέρουν ότι μπορούν να του έχουν εμπιστοσύνη, δεν αισθάνονται αποσπασμένοι από την κάθε ευθύνη τους. Νομίζω ότι ένιωθαν ότι μπορούσαν να βασίζονται σε μένα. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες και είχα το προνόμιο να διασκεδάζω και να μαθαίνω και από τους δύο».

Το μέλλον
Εν κατακλείδι, ο Ιγκουαΐν μίλησε επίσης για το μέλλον του, το οποίο βλέπει μακριά από τον κόσμο του ποδοσφαίρου: «Μετά από όλα αυτά που έχω περάσει, θα ήταν μαζοχισμός να μείνω στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πρώτα απ ‘όλα, θα απολαύσω την οικογένεια μου. Έπειτα θέλω να μελετήσω τη μαγειρική και την οικολογία. Αλλά στην αρχή, θα διασκεδάσω με την οικογένεια μου, που έπρεπε να αντέξει όλη αυτή την πίεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.