Βαλένθια: Περιμένει την τιμωρία του Κάλα ο Ντιακαμπί

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί τόνισε πως περιμένει από την ισπανική ομοσπονδία να τιμωρήσει τον Χουάν Κάλα για τη ρατσιστική του επίθεση.

Ο ποδοσφαιριστής της Βαλένθια δήλωσε πως είναι έτοιμος να μιλήσει στο δικαστήριο, αν κληθεί να καταθέσει και πως καταλαβαίνει πολύ καλά πλέον τα ισπανικά. Η La Liga συνεχίζει τις έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς να έχει καταφέρει να βρει μέχρι στιγμής αρκετά στοιχεία, για την ενοχή του ποδοσφαιριστή της Κάντιθ.

Αρχικά, ο Ντιακαμπί δήλωσε: “Είμαι έτοιμος να μιλήσω και στο δικαστήριο. Δε φοβάμαι. Θα επαναλάβω αυτό που κατάλαβα, επειδή το αντιλήφθηκα πολύ καλά. Είμαι στην Ισπανία εδώ και τρία χρόνια και καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα, ακόμα και αυτού του είδους τις λέξεις. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος. Αν δε βρεθεί στην έρευνα, κάποια απόδειξη για ό,τι συνέβη είναι ο δικός μου λόγος εναντίον του δικού του. Χωρίς αποδείξεις δε νομίζω ότι θα τιμωρηθεί. Αυτό είναι το λογικό, αλλά θα το δούμε. Ελπίζω ότι θα βρεθούν αποδείξεις και θα γίνει οτιδήποτε δυνατό για να βρεθούν οι αποδείξεις αυτές”.

Στη συνέχεια, ο παίκτης των “νυχτερίδων” συμπλήρωσε: “Υπάρχει ρατσισμός στην κοινωνία κάθε χώρας, όχι μόνο της Ισπανίας. Είναι παντού. Είναι κάτι πρέπει να σταματήσουμε. Είμαστε όλοι ίσοι, είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν ξέρω το Κάλα προσωπικά, δε γνωρίζω αν είναι ρατσιστής. Χρησιμοποίησε όμως μια ρατσιστική λέξη και θα έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί αν το αφήσουμε, δε θα βγάλουμε τη στάμπα του ρατσισμού από την κοινωνία. Γίνεται πολύ κουβέντα για να σταματήσουμε το ρατσισμό, αλλά δεν κάνουμε και τόσα πολλά τελικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.