Βαλένθια – Σοσιεδάδ 2-2: Ματσάρα στο “Μεστάγια” (hls)

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο "Μεστάγια" με τη Βαλένθια και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 σε ματς για την 30η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο “Μεστάγια” με τη Βαλένθια και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 σε ματς για την 30η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τις “νυχτερίδες”, καθώς η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι στο 29ο λεπτό, ωστόσο ο Κάρλος Σολέρ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την “άσπρη βούλα”.

Το… κακό ήταν διπλό για τους γηπεδούχους, καθώς μετά από τέσσερα λεπτά είδαν τον Γκεβάρα να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0 για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ στο 45ο λεπτό ο Αλεξάντερ Ίσακ έκανε το 2-0 για τους Κυπελλούχους Ισπανίας.

Η Βαλένθια μείωσε στο 60ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Βας και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Γκαμπριέλ Παουλίστα στο 73ο λεπτό, ενώ στο 80′ οι “νυχτερίδες” έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γκόμεζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βαλένθια: Ντομενέκ, Γκάγια, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Κορέια, Τσερίσεφ (64′ Μούσα) , Ράτσιτς (64′ Γκαμέιρο), Σολέρ, Βας (95′ Ολίβα), Γουέδες (86′ Λάτο), Γκόμεζ

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γοροσάμπελ, Ελουστόντο, Λε Ντορμάν, Μονρεάλ, Πορτού (66′ Γιανουζάι), Ζαράτε (46′ Σανιάν), Γκεβάρα, Ογιαρθάμπαλ (89′ Γιόν), Ίσακ, Φερνάντεθ (79′ Λόπεθ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.