Εϊμπάρ-Λεβάντε 0-1: Νίκησε και αμυδρά ελπίζει (hls)

Η Λεβάντε επικράτησε εκτός έδρας επί της ουραγού Εϊμπάρ και διατήρησε κάποιες λίγες ελπίδες να κυνηγήσει μέχρι το τέλος της Primera Division μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα

Η Εϊμπάρ ήταν που καιγόταν περισσότερο για τους βαθμούς της νίκης σήμερα (10/4) στην έδρα της απέναντι στη Λεβάντε, καθώς είναι στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division και θέλει να ανέβει, μήπως καταφέρει να σωθεί. Τελικώς, όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν που πήραν τη νίκη, με σκορ 0-1, στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, και κράτησαν κάποιες λίγες ελπίδες που έχουν να προλάβουν να μπούνε στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης της βαθμολογίας -πράγμα δύσκολο, πάντως.

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση σημείωσε ο Χόρχε Ντε Φρούτος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45ο+2′). Έγραψε το 0-1, σκορ που έμελε να είναι και το τελικό, όσες προσπάθειες κι αν έκανε η γηπεδούχος Εϊμπάρ στο Municipal de Ipurua να φτάσει στην ισοφάριση και να αλλάξει τη μοίρα της.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι γενικώς ήταν πιο πιεστικοί, φτάνοντας σε 10 τελικές προσπάθειες, έναντι 6 των φιλοξενούμενων, που αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι. Επιπλέον, η Εϊμπάρ ήταν που είχε μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας, φτάνοντας στο 53% έναντι 47% της Λεβάντε. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ήταν τελικώς οι νικητές!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.