Χετάφε – Κάντιθ 0-1: «Διπλό» σωτηρίας! (hls)

Η Κάντιθ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Χετάφε με 1-0 για την 31η Αγωνιστική της Primera Division και έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας.

Η Κάντιθ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Χετάφε με 1-0 για την 31η Αγωνιστική της Primera Division και έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν για δεύτερη σερί αγωνιστική και ξέφυγαν αρκετά από την ουρά. Αντίθετα η ομάδα του Χοσέ Μπορδαλάς εξακολουθεί να ανησυχεί με μόλις μία νίκη σε 12 αγώνες και καμία σε 5.


Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 64ο λεπτό, όταν ο Εσπίνο έκανε σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Αλενιά και μπέρδεψε τόσο τον τερματοφύλακα Σορία όσο και τον αμυντικό των γηπεδούχων Τιμόρ με την μπάλα να χτυπά στο στήθος του και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του!
XΕΤΑΦΕ (Μπορδαλάς): Σορία – Νιόμ (70′ Σουάρεθ), Τζενέ, Τιμόρ, Ολιβέρα (84′ Μιράντα) – Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς (70′ Πορτίγιο) – Αλενιά, Κούμπο (51′ Ροντρίγκεθ), Κουκουρέλα – Μάτα.
ΚΑΝΤΙΘ (Σερβέρα): Λεδέσμα – Ίθα, Φαλί (73′ Μάουρο), Κάλα, Εσπίνο – Σάλβι (72′ Μάλμπασιτς), Γιόνσον, Μάρι, Περέα (60′ Αλέχο) – Σομπρίνο (84′ Λοθάνο), Νεγρέδο (60′ Ζάιρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.