Γκουαρδιόλα: “Ο Μπιέλσα είναι στην καρδιά μου”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στα κολακευτικά σχόλια του έκανε ο Μαρσέλο Μπιέλσα και υπογράμμισε ότι είναι στην καρδιά του.

Οι “πολίτες” υποδέχονται την Λιντς το μεσημέρι του Σαββάτου (10/04, 14:30μ.μ), με τους δύο προπονητές να εκφράσουν τον αμέριστο θαυμασμό τους ο ένας στον άλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις δηλώσεις του Μπιέλσα: Είμαι συγκλονισμένος, νιώθω περίεργα. Είναι ένας τεράστιος ανταγωνιστής. Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να είμαι… αδύναμος μετά από αυτά τα λόγια, επειδή μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν”.

Για τον Μαρσέλο Μπιέλσα: “Είναι το πιο ειλικρινές άτομο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και πάντα νιώθω ότι δεν το αξίζω, γιατί φυσικά αν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να βρει το μυστικό ή τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, είναι αυτός”.

Για το πρωτάθλημα:“Ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι, αλλά ελπίζουμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Οι παίκτες ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν το ματς του πρώτου γύρου. Και το αυριανό (10/04) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση”.

Για την επέκταση του Κέβιν Ντε Μπρόινε: “Χαίρομαι που ο Κέβιν, ένας παίκτης που έχει όλο τον… κόσμο στα χέρια του και μπορεί να παίξει για οποιονδήποτε, αποφάσισε να μείνει μαζί μας. Είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο για την Σίτι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.