La Liga: «Δεν βρέθηκαν αποδείξεις για τις καταγγελίες κατά του Κάλα για ρατσιστική συμπεριφορά»

Η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε ότι δεν βρήκε αποδείξεις που να στοιχειοθετούν την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος του Χουάν Κάλα, την οποία κατήγγειλε ο Μουκτάρ Ντιακαμπί.

Η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε ότι δεν βρήκε αποδείξεις που να στοιχειοθετούν την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος του Χουάν Κάλα, την οποία κατήγγειλε ο Μουκτάρ Ντιακαμπί.


Σύμφωνα με τη La Liga, από την εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού από τον αγώνα Κάντιθ-Βαλένθια, στην οποία συμμετείχε και εξειδικευμένη εταιρεία, δεν προκύπτει ότι ο αμυντικός της Κάντιθ απεύθυνε τους καταγγελλόμενους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Ντιακαμπί.


Το πόρισμα αυτό είχε επί της ουσίας προαναγγείλει από χθες ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, ο οποίος δήλωσε ότι ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός φαίνεται να ακούγεται από άτομο που έχει λατινοαμερικανική προφορά, άρα όχι από τον (Ισπανό) Χουάν Κάλα.


Η Βαλένθια, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του Γάλλου ποδοσφαιριστή της, αντέδρασε τονίζοντας ότι το οπτικοακουστικό υλικό δεν περιλαμβάνει όλα όσα ειπώθηκαν προς τον Ντιακαμπί, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. “Το ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία, δεν σημαίνει ότι το περιστατικό δεν συνέβη” υπογραμμίζει ο ισπανικός σύλλογος.


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έχει ξεκινήσει ξεχωριστή έρευνα για το περιστατικό, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.