Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 : Ενδο-οικογενειακό… πείσμα! (hls)

Με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μπιλμπάο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα ματς όπου η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν είχε το βαθμολογικό κίνητρο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό!

Στο αποψινό ντέρμπι των Βάσκων το ουσιαστικό κίνητρο το είχε η Ρεάλ Σοσιεδάδ καθώς οι βαθμοί της νίκης θα την έφερναν στην 5η θέση και πιο κοντά στην προοπτική ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου!
Η ομάδα του Μπιλμπάο, έτσι όπως τα έκανε φέτος δύσκολα μπορεί να σκέφτεται τα πράγματα εκτός Ισπανικών… συνόρων, όμως όπως έδειξε κάθε άλλο παρά αδιάφορα σφυρίζει στις όποιες προκλήσεις.
Και το ματς του Σαν Σεμαστιάν, με τον τοπικιστικό του χαρακτήρα και σε ένα γήπεδο όπου μετρούσε τρείς ήττες στις τελευταίες επισκέψεις της, ήταν μια ξεχωριστή πρόκληση!
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αποτελεσματική άμυνα ενώ στη επανάληψη, την ώρα που οι οικοδεσπότες αναγκάστηκαν να ρισκάρουν, βρέθηκαν περισσότεροι διάδρομοι για το στοιχείο του αιφνιδιασμού!
Στο 85ο λεπτό ο 23χρονος Βιγιάλθμπρε έβαλε μπροστά στο σκορ την Αθλέτικ ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να… σώσουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας όταν ένας ακόμη παίκτης που μπήκε ως αλλαγή, ο Ρομπέρτο Λόπες, μπήκε και στην ατζέντα του αγώνα ως σκόρερ, αιφνιδιάζοντας με σέντρα – σουτ τον γκολκίπερ Σιμόν στο 89’ όταν διαμορφώθηκε το τελικό 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.