Βαλένθια για Μπερμπάτοφ

Μετά τις Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν, έντονο ενδιαφέρον για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να έχει δείξει και η ομάδα της Βαλένθια.

Μετά τις Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν, έντονο ενδιαφέρον για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να έχει δείξει και η ομάδα της Βαλένθια. Η «Guardian» αναφέρει πως οι «νυχτερίδες» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βούλγαρου στράικερ και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 14 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.

Ο ατζέντης του Μπέρμπα, Εμίλ Ντάντσεφ, αναφέρθηκε στην κατάσταση του πελάτη του και παρουσιάστηκε ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση και αν υπάρξει. «Άκουσα για το ενδιαφέρον της Παρί αλλά θέλω να πω πως καμία ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή με εμένα οπότε όλα αυτά είναι απλά φήμες. Οι Γάλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται για τον Ντίμιταρ αλλά εφόσον δεν υπάρχει κάτι το επίσημο τότε δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι παραπάνω σε αυτό».

«Ο Μπέρμπα έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την Μάνσεστερ και ο ίδιος νιώθει χαρούμενος εκεί. Θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα αυτή παρά το ρίσκο που που υπάρχει. Πάντως είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε όποιαδήποτε πρόταση υπάρξει αλλά ο εάν δεν είναι κάτι το επίσημο τότε ο πελάτης μου θα μείνει στην Γιουνάιντετ»,συμπλήρωσε ο Ντάντσεφ στην «football365.fr».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.