Πιστός στην Μπάρτσα ο Μέσι

Ο σπουδαίος Λιονέλ Μέσι, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την Μπαρτσελόνα καθώς νιώθει ευτυχισμένος σε αυτήν.

Ο σπουδαίος Λιονέλ Μέσι, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την Μπαρτσελόνα καθώς νιώθει ευτυχισμένος σε αυτήν.  Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» τα τελευταία δυο χρόνια δεν έδωσε σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα την ελπίδα να τον κάνει δικό της, παρά μόνο σε ομάδα της πατρίδας του και αυτό στο τέλος της καριέρας του.  Το όνομα του σε κάθε μεταγραφική περίοδο συνδέθηκε τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Ίντερ, παρ’όλα αυτά ο Μέσι απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μιλώντας στην «El Pais».

«Ποτέ μου δεν σκέφτηκα πως θα μπορούσα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Ρεάλ αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αν είναι να πάω σε κάποιο άλλο σύλλογο τότε θα είναι μόνο της πατρίδας μου και στο τέλος της καριέρας μου. Δεν θέλω να φύγω από την Μπάρτσα μέχρι να επιστρέψω στην Αργεντινή».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στον ποδοσφαιριστή που πάντα θαύμαζε. « Για μένα υπάρχει μια μόνο απάντηση στην ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Αυτός είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο πιο αγαπητός όλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.