Μπενζεμά: «Δεν σκέφτηκα να φύγω»

Ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν δήλωσε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν δήλωσε ο Καρίμ Μπενζεμά, επιμένοντας παράλληλα ότι δε σκέφτηκε ποτέ να φύγει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Τα πράγματα δεν υπήρξαν το ίδιο καλά πρόπερσι, πρώτη χρονιά του Γάλλου στη Ρεάλ, και η φημολογία για αποχώρησή του ήταν ιδιαίτερα έντονη.
 
«Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου να φεύγει από τη Μαδρίτη», δήλωσε ο Μπενζεμά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «AS». «Δεν το βάζω ποτέκάτω στις δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μου και μέρος της προσωπικής μου φιλοσοφίας. Ξέρω ότι κατά καιρούς μπορεί να ταλαιπωρηθώ, ειδικά σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ, όπως υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι μέρος του παιχνιδιού», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στην περυσινή σεζόν του στη βασίλισσα, υποστήριξε ότι δεν άρχισε πολύ καλά ούτε αυτή: «Η δεύτερη χρονιά δεν ξεκίνησε όπως έλπιζα, αλλά οι δυσκολίες με άλλαξαν προς το καλύτερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου στο πρωτάθλημα που μόλις τέλειωσε. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες. Το ίδιο θα προσπαθήσωκαι του χρόνου. Σκοπεύω να δώσω τονκαλύτερό μου εαυτό», κατέληξε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.