Τα μεγάλα όνειρα του Σάντσες

Την επιθυμία του να παίξει στην Μπαρτσελόνα επανέλαβε ο Αλέξις Σάντσες, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Την επιθυμία του να παίξει στην Μπαρτσελόνα επανέλαβε ο Αλέξις Σάντσες, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». 
 
Ο 22χρονος Χιλιανός άσος της Ουντινέζε έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής μεταγραφικής περιόδου και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης.
 
Πριν από λίγες ημέρες ο γιος του προέδρου της ιταλικής ομάδας Τζίνο Πότζο είπε ότι ο Σάντσες δεν έχει προτίμηση για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ή τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο ίδιος ο παίκτης όμως ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όπως αποδεικνύουν οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sport»: «Ονειρεύομαι να παίξω στην Μπαρτσελόνα, γιατί θα έχω την ευκαιρία να κατακτήσω πολλά τρόπαια εκεί. Αυτός είναι και ο πρώτος μου στόχος. Είμαι ακόμα πολύ μικρός, αλλά φιλοδοξώ να γίνω ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Πρέπει να αποκτήσω περισσότερη ακρίβεια όταν βρίσκομαι μπροστά από το αντίπαλο τέρμα, αλλά σκοπεύω να συνεχίσω να εξελίσσομαι», κατέληξε ο Σάντσες.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.