Πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία ο Μήτρογλου

Πρώτο θέμα στον πορτογαλικό αθλητικό Τύπο είναι την Πέμπτη η άφιξη του Κώστα Μήτρογλου στη Λισσαβόνα και η επικείμενη μετακόμιση στη Μπενφίκα.

Πρώτο θέμα στον πορτογαλικό αθλητικό Τύπο είναι την Πέμπτη η άφιξη του Κώστα Μήτρογλου στη Λισσαβόνα και η επικείμενη μετακόμιση στη Μπενφίκα.

Ο Έλληνας στράικερ έφτασε στην πορτογαλική πρωτεύουσα αργά το βράδυ της Τετάρτης από το Λονδίνο συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα σφραγίσει τον μονοετή δανεισμό του από τη Φούλαμ στους «αετούς» της Λισσαβόνας. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι έχει οριστεί στα 8 εκατ. ευρώ.

Στο αεροδρόμιο της Λισσαβόνας τον περίμεναν αρκετά μέσα ενημέρωσης που προσπάθησαν να του αποσπάσουν μία δήλωση, με τον Μήτρογλου όμως να τονίζει πως «δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Θα μιλήσουμε αύριο».

Με δεδομένο ότι ο παίκτης βρισκόταν κοντά στη Σπόρτινγκ τις προηγούμενες μέρες αλλά τελικά θα παίξει στο «Ντα Λουζ», η άφιξή του μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας.

Η A Bola συγκεκριμένα αναφέρει πως «η Μπενφίκα ”κλέβει” τον Μήτρογλου από τη Σπόρτινγκ» στο κεντρικό της θέμα, παρόμοιος είναι και ο τίτλος της Record, ενώ και η O’ Jogo έχει «χτύπημα» την άφιξή του στο πρωτοσέλιδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.