Πόρτο – Ζιλ Βισέντε 1-0: Κέρδισε και περιμένει Ολυμπιακό (hls)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Πόρτο, επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Ζιλ Βισέντε. Χαμένο πέναλτι, δοκάρια και αποβολή για τους ''δράκους''.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Πόρτο, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (Πόρτο – Μαρίτιμο 2-3, Σπόρτινγκ – Πόρτο 2-2), κερδίζοντας τη Ζιλ Βισέντε μέσα στο Ντραγκάο (1-0). Η ομάδα του Κονσεϊσάο που προερχόταν και από ήττα στο Μάντσεστερ από τη Σίτι (3-1), έφτασε τους 10 βαθμούς και έπιασε τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγώνες.

Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο που έκανε αλλαγές, άφησε στον πάγκο τον Μούσα Μαρεγκά και η Πόρτο πήρε το προβάδισμα με τον αντικαταστάτη του στην επίθεση, τον Βραζιλιάνο Εβανίλσον που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των ”δράκων” (41ο λεπτό, 1-0).

Λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα στο παιχνίδι, η Πόρτο έχασε πέναλτι με τον Ουρίμπε (59ο λεπτό) να μην μπορεί να νικήσει τον Ντένις που έκανε σπουδαία επέμβαση, ενώ στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να καθαρίσει το ματς με τα δοκάρια και τον Ντένις να κρατάνε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στα τελευταία 15 λεπτά αγχώθηκε καθώς έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Νιγηριανού Ζαϊντού Σανούσι που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (74ο λεπτό) και αποχώρησε, την πρώτη την είδε στο πρώτο ημίχρονο (24ο λεπτό).

Πόρτο (Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Πέπε, Εμπέμπα, Μαναφά, Ζαϊντού, Ουρίμπε, Φάμπιο Βιέρα (83′ Ολιβέιρα), Κορόνα (90′ Μαρεγκά), Νακαζίμα (79′ Σαρ), Τόνι Μαρτίνεθ (46′ Ρομάριο Μπαρό), Εβανίλσον (79′ Ταρεμί)

Ζιλ Βισέντε (Ρούι Αλμέιντα): Ντένις, Ρούμπεν Φερνάντες, Ροντριγκάο, Ίγκορ, Ζοέλ Περέιρα, Ζοάο Αφόνσο, Γκονσάλβες (69′ Ρενάν) Ταλόσα, Λοτί (69′ Λούκας Μινέιρο), Λίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.