Επιστρέφει στην Εθνική Πορτογαλίας!

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αποχωρεί από το πόστο του στη Ρίο Άβε για να αναλάβει ενεργό ρόλο στο οργανόγραμμα της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ο 44χρονος βετεράνος άσος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με το οποίο έγραψε «χρυσές» σελίδες στο παρελθόν, καταγράφοντας συνολικά 96 συμμετοχές και 11 γκολ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «A Bola», ο Πορτογάλος αφήνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή που κατείχε στη Ρίο Άβε προκειμένου να ενταχθεί στο επιτελείο.

Στο νέο του πόστο, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, θα έχει άμεση συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ζόρζε Ζέσους, καθώς και με τον εκτελεστικό διευθυντή, Λουρένσο Κοέλιο. Η συγκεκριμένη κίνηση υλοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του Ζέσους, ο οποίος στόχευε στην προσθήκη προσωπικοτήτων με παρελθόν στην εθνική ομάδα. Η είδηση πήρε γρήγορα επίσημη μορφή το απόγευμα της Δευτέρας (24/08), όταν η Ρίο Άβε αποχαιρέτησε τον παλαίμαχο αμυντικό, επιβεβαιώνοντας τη μετακίνησή του.