Μπράγκα-Μπενφίκα 3-2: Ματσάρα!

Απίστευτα πράγματα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζονται από το 2-0, αλλά να παίρνουν τη νίκη.

Η Μπράγκα κέρδιζε με τα γκολ των Μεδέιρος (28′) και Α. Όρτα (59′) μέχρι το 74′, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μουν εκ νέου στο παιχνίδι με το πέναλτι του Νούνιες.

Εν συνεχεία έφεραν το ματς και στην (προσωρινή) ισοπαλία, με τον Ζοάο Μάριο να σκοράρει το 2-2. Όμως οι παίκτες του Καρβαλιάλ γλίτωσαν την… αυτοκτονία στο 79′, με τον Βιτίνια να σώζει την ομάδα του με το γκολ του!

Βέβαια χαμένη από αυτό το αποτέλεσμα ήταν οι Αετοί, καθώς έμειναν με ματς περισσότερο, στο μείον έξι από τη 2η Σπόρτινγκ και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Από την πλευρά της η Μπράγκα παρέμεινε τέταρτη ύστερα από αυτή τη νίκη και ουσιαστικά μπορεί κάποιος να την πει και αδιάφορη, αφού δύσκολα θα χάσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα προκριματικά του επόμενου Europa League.

Σκόρερ: 28’ Μεδέιρος, 59’ Α. Όρτα, 79’ Βιτίνια – 74’ πεν. Νούνιες, 77’ Ζοάο Μάριο

Μπράγκα (Καρβαλιάλ): Ματέους, Ολιβέιρα, Κάρμο, Τορμένα, Γκόμες (78′ Μόουρα Φ.), Αντρέ Όρτα (77′ Κάστρο), Αλ Μουσράτι, Φαμπιάνο Σίλβα, Μεδέιρος (56′ Κόουτο Γ.), Όρτα (90+6′ Κόουτο Μπ.), Ρουίθ (46′ Ολιβέιρα)

Μπενφίκα (Βερίσιμο): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Βερτόνγκεν (65′ Γκονσάλβες), Οταμέντι, Ζιλμπέρτο, Σίλβα, Μέιτε (65′ Μπερνάρντο), Βάιγκλ, Έβερτον (46′ Νούνιες), Γιάρεμτσουκ (65” Σεφέροβιτς), Ράμος (46′ Μάριο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.