Μπενφίκα: Κατηγόρησε την ομοσπονδία ο Ρουί Κόστα

Ο Ρουί Κόστα προσπάθησε να δικαιολογήσει την εμφάνιση της Μπενφίκα στην αναμέτρηση με την Μπελενένσες, για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος των “αετών” της Λισσαβόνας δήλωσε πως η ομάδα του υποχρεώθηκε να παίξει το συγκεκριμένο ματς, παρά τα κρούσματα κορωνοϊού στην αντίπαλη ομάδα, η οποία αναγκάστηκε να αγωνιστεί με εννέα παίκτες. Την ίδια στιγμή, ο πορτογαλικός Τύπος ασκεί κριτική στην Μπενφίκα, για το γεγονός πως δε σεβάστηκε την αντίπαλό της και έβαλε επτά γκολ, πριν το ματς διακοπεί.

Χαρακτηριστικά, ο Ρουί Κόστα δήλωσε: “Η Μπενφίκα υποχρεώθηκε να παίξει. Οι μόνες Αρχές που θα μπορούσαν να αναβάλουν το ματς και δεν το έκαναν ήταν η αρμόδια υγειονομική Αρχή και η Λίγκα και δεν το έκαναν. Οι δύο ομάδες υποχρεώθηκαν να μπουν στο γήπεδο. Ελπίζω να μη γίνει ποτέ ξανά τέτοιο ματς.”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είναι μία μαύρη σελίδα για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο αλλά δε φταίει η Μπενφίκα. Μη ρίχνετε το βάρος σε εμάς. Λυπάμαι για όλα όσα έγιναν. Είναι μαύρη σελίδα και για τη χώρα. Η Μπενφίκα πήγε με τους κανονισμούς και σε μία περίπτωση δεν ευθύνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.